Profesionalni šminker Marija Pavlović

 

Marija Pavlović, profesionalni šminker, rođena je u Beogradu 1984. godine.  Iskustvo i ljubav prema make up-u spojila je u jedno i 2013. godine svoju kreativnost pretočila u MERCI Studio & Salon.

Kao neko ko uspeva da održi ne samo karijeru, već i kao majka troje dece, Marija svakoj ženi prilazi posebno i sa specifičnim stilom. Nakon završene škole šminkanja Nataše Brašanac, nastavlja da se profesionalno usavršava pod okriljem Dušana Lazića Laze.
Isticanje prirodne lepote i sticanje poverenja klijenata uvek je bio i ostaće njen pokretač. Ona ne menja ličnost i vaše osobine, već ističe ono najbolje na vama.
Prirodna i kvalitetna šminka je izbor koji je najbolji kako za normalnu tako i za problematičnu kožu,a samim tim u MERCI-u Marija koristi isključivo takve proizvode. Make up kvalitetnog sadržaja baziran na mineralima, sa potencijalom koji je najbolji za kožu.

M.A.C. i Jane Iredale su njeni primarni izbori, a nega kože pre svega. Merci Studio & Salon uvrstio je Jane Iredale proizvode u maloprodaju. Obzirom da je kozmetika sastava kakvog jeste, često volimo da istaknemo da njena primena produžava prirodnu lepotu vašeg lica.

Ukoliko ste u dilemi oko izbora nijanse ili načina nege koja pristaje vašem tenu, Marija je uvek tu da vam pomogne kako ne biste napravili grešku.

Merci  - za poverenje!

 

 

 

 

 

 
POČETNA
O NAMA
MAKE UP
Portfolio
Maloprodaja kozmetike Jane Iredale
 
SALON
Frizer
Manikir
Pedikir
Prodaja preparata za kućnu negu
GALERIJA
KONTAKT I LOKACIJA